Produkter

BA Systems tilbyder en lang række af produkter indenfor CTS & BMS systemer. Intelligente kontrollere med avancerede udvidelses muligheder.

Produkterne kommunikere med BACnet/IP og ModBus/IP kommunikation. Desuden kan til vælges OPC.

Som software tilbyder BA Systems en multi-tier flerbruger serverbaseret Web SCADA system. Serverdelen kan enten hostes hos os eller hos kunden. Der er adgangskontrol på alle ønskede data således at man kan vælge at beskytte følsomme data efter behov.

Der er naturligvis adgang til visning af trend-kurver, aktuelle målinger samt indstilling af setpunkter, timere mv. Klient delen kan køres fra en vilkårlig computer/operativ system bare dette har en browser der understøtter html5 installeret.

 

Kort produktpræsentation. Datablade kan hentes nedunder produktpræsentationerne.

BAS920,ISC2100,ISC2100

BAS 920 Controller

BAS 920 tilhører en familie af frit programmerbare kontrollere designet til at være skalerbare fra helt små til meget store anlæg. BAS 920 er velegnet til styring af varme, ventilation, naturlig ventilation med videre. Læs mere i databladet.

BAS 920 Analog Input

BAS 920 AI er et analogt input modul der passer til BAS 920. BAS920 AI indeholder 8 analoge indgange der via BAS920 kan sættes op til at måle enten impedans, strøm eller spænding. Alle 8 kanaler kan konfigureres individuelt. Læs mere i databladet.

BAS 920 Digital Output

BAS 920 AO er et analogt output modul der passer til BAS 920. BAS920 AO indeholder 8 analoge udgange. 0 (2) v-10V. Læs mere i databladet.

BAS 920 Com M-Bus

BAS 920 COMM er et kommunikationsmodul der passer til BAS 920. BAS920 COMM indeholder 2 kommunikationskanaler, en RS485/RS232 kanal og en M- Bus kanal. Læs mere i databladet.

BAS 920 Digital Input

BAS 920 DI er et digitalt input modul der passer til BAS 920. BAS920 DI indeholder 8 digitale indgange der via  BAS920 kan sættes op til at måle høj/lav eller som tæller indgang. Alle 8 kanaler kan konfigureres individuelt. Læs mere i databladet.

BAS 920 Digital Output

BAS 920 DO er et digitalt output modul der passer til BAS 920. BAS920 DO indeholder 8 digitale udgange der via  BAS920 kan sættes op til slutte/bryde kontakt, modulet har også mulighed for at blinke en brugerbestemt frekvens. Alle 8 kanaler kan konfigureres individuelt. Læs mere i databladet. 

BAS 920 Extender Out/In

BAS 920 EXT er et busextender modul sæt der passer til BAS 920. BAS920 EXT består at sæt på to moduler der benyttes til at have sætte et eller flere moduler i flere rækker. Læs mere i databladet.

BAS DIOM

BAS 920 Digital In/Out M-Bus

BAS 920 DIOM er et kombineret I/O og kommunikationsmodul der passer til BAS920. 
BAS920 DIOM indeholder 1 M-Bus kommunikationskanal, en 8 digitale indgange og 8 digitale udgange. Læs mere i databladet.

 

BAS Web Server

BAS Web Server

BAS Web Server er designet til at være data opsamler, web enabler. BAS Web Server er velegnet til at fungere som en internet gateway for mange forskellige typer af udstyr, der er tilsluttet til portene. Læs mere i databladet.

BAS Building Server

BAS Building Server

BAS Building Server er en DIN skinne enhed der er beregnet til dataopsamling og præsentation af data fra samtlige kontrollere i BAS Serien. Data kan desuden opsamles fra fremmede BACnet enheder. Læs mere i databladet.

BAS 918,BAS 914,INNOVA

BAS 918S Controller

BAS 918S tilhører en familie af programmerbare kontrollere der er målrettet til mindre samt medium størrelse installationer. BAS 918S er velegnet til at styre varme, ventilation, air-conditioning, gulvvarme, varmevekslere og mange andre styringstyper

BAS 918S indeholder 18 I/O kanaler. Læs mere i databladet.

 

  

BAS 929,BAS 929,INNOVA

BAS 929S Controller

BAS 929S tilhører en familie af programmerbare kontrollere der er målrettet til mindre samt medium størrelse installationer. BAS 929S er velegnet til at styre varme, ventilation, air-conditioning, gulvvarme, varmevekslere og mange andre styringstyper

BAS929S har 29 I/O kanaler. Læs mere i databladet.

BAS Display

BAS Display

BAS Display er en Android 10.1”  baseret terminal med touch. Med denne enhed kan man tilgå en enkeltstående BAS Kontroller, alternativt en BAS Building Server.  
Herved kan der vises dynamiske processbilleder, kurvedata og ændres på timere, setpunkter med videre. Læs mere i databladet.

BAS ISENSE

BAS ISENSE

 BAS ISENSE er velegnet til strømmålinger og kan forbindes direkte til kontrollere i BAS Serien.

Den leverer et 0-10V signal og kan konfigureres til 3 forskellige måleoråder

Læs mere i databladet.